Тази вечер в предаването Николаос лично приготви кафе на джезве за изпълнителя на култовата песен „А ние с Боби двамата пием кафе“ – Ерол. В края на разговора в студиото влезе гледачка, която прочете в горещата напитка какво крои съдбата на Николаос и Ерол. Изпълнителят разказа забавни случки от участия и как водещият на прогнозата за времето по bTV, Боби Лазаров, попада в клипа на „А ние с Боби двамата пием кафе“. 

Снимка: Олег Попов

Той разказа и за предстоящите проекти с рапъра 100 кила, новосформираната група ЕКС и завърналата се на музикалната сцена „Уикеда“, която за кратко се беше разпаднала. 

Соня Йончева разказа за живота по време на изолацията – с мъжа ѝ си направили импровизиран пиано бар у дома, в който пеят и пият заедно. Сподели как ѝ се е отразила липсата на сцена по време на извънредно положение и за предстоящия концерт в Античния театър в Пловдив на 25 август. 

Снимка: Олег Попов

Тя даде информация за конкурса за млади изпълнители, които ще качи на сцената със себе си и за предстоящия концерт пред Айфеловата кула, по повод националния празник на Франция.