Днес в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ първият гост на живо беше Руслан Мъйнов. Той показа двете си по-непознати амплоата – на оперен изпълнител и автор на патриотична музика. Това беше повод той да стане участник в първото и вероятно последно издание на играта „Коя е тази опера?“, като задачата му беше да познава заглавията на опери, след като чуе кратък откъс и види изображение, съдържащо подсказващи елементи. 

Снимка: Олег Попов

След разговора за музика и за творческите планове с музикантите от „Виво Монтана“, Руслан сподели с водещия и зрителите изключителното си удовлетворение, че е част от двете най-дълголетни и знакови продукции на bTV – „Столичани в повече“ и „Комиците“. Тъй като се оказа, че Мъйнов не е любител на социалните мрежи и не следи тенденциите в тях, участието завърши с две „стари“ и много популярни предизвикателства от социалните мрежи – „Манекен“ и „Кофа с лед“. 

Снимка: Олег Попов

Всички в студиото замръзнаха, за да бъдат заснети, а след това Руслан изсипа кофа лед във фланелката на водещия и Николаос му го върна. 

Финалът на предаването беше запазен за среща с кралицата на саксофона Кенди Дълфър пряко от дома ѝ в Амстердам. Световноизвестната изпълнителка разказа за неочаквания старт и знаковите моменти от кариерата ѝ, сред които работата си с Принс и Мадона. 

Снимка: Олег Попов

Кенди разказа и за това колко е впечатлена от България при предишните си две посещения, така че очаква с нетърпение да поднови турнето си, в което са планирани дати у нас. Уви, оказа се, че барабаните не са ѝ любимият музикален инструмент, което натъжи опитния барабанист Николаос… Но Кенди му се извини с изпълнение на живо саксофон.