Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ може да видите предпразнично гостуване на Антон Хекимян. Водещият на „Тази сутрин“ разказа как отбелязва своите рождени дни и в какво настроение е тази година. 

Снимка: Олег Попов

Суеверен ли е, какви са ритуалите му преди всеки ефир. Какво ще стане, ако двамата водещи си разменят ролите и ще се справят ли. 

Антон сподели едни от най-интересните истории пред и зад камера. Колко голяма е фобията му от жаби и изненада ли го Николаос с жаби в студиото? Защо ядоха свински уши и пилешки трътки?

Снимка: Олег Попов

С какъв десерт изненада Антон Николаос, какъв подарък получи в аванс от Цитиридис, какво желание си пожела при изненадата с тортата и как е изглеждал преди 6 години при първата си среща с Николаос в „Тази сутрин“? 

В предаването ще видите още на какво се дължи перфектната фигура на изпълнителката на „Цвят лилав“ Ирина Флорин и как се чувства след отпадането на извънредното положение. 

Тя сподели как върви подготовката на предстоящият ѝ нов албум. Изпълнителката разкрива как купонясва и какви са най-честите свалки, които ѝ се случват, когато се забавлява, както и какво прави освен музиката… и още любопитни неща.