Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ Кристина Димитрова изпълни част от своята нова песен, носеща името „Приятелю“, чийто клип е направен изцяло от снимки с нейните приятели. Николаос, леко засегнат от факта, че няма снимка с него, ѝ представи своя версия на клипа, в която върху лицата на всички хора е сложил своето лице. 

Снимка: Олег Попов

Кристина Димитрова разказа любопитни истории от турне в Латинска Америка, когато е била на път да си вземе за домашен любимец тигърче. Отново там Кристина хваща коварен коремен вирус, заради който една седмица лежи на легло. Певицата призна, че се увлича по астрологията, затова Николаос ѝ прочете лично направен за нея забавен хороскоп. 

Снимка: Олег Попов

Кристина е била любимият изпълнител на премиера Бойко Борисов преди време и разбрахме дали именно тя не е направила снимката на министър-председателя, която наскоро изтече в медиите. Кристина изяви желание да работи за шоуто, тъй като по време на извънредното положение артистите не са имали работа и сподели на Николаос, че би могла да му прави коктейли.

За доказателство в студиото бяха внесени два коктейла, направени от нея. Николаос много хареса своя коктейл и  сподели на Кристина, че веднага би я наел на работа. За финал тя сподели нещо, което от известно време пази в тайна – предстои ѝ да отвори собствена месарница. 

Снимка: Олег Попов

Писателят Фредерик Бегбеде също беше гост в предаването  – разказа за предстоящия си проект – сценарий за филм по книгата му „Човекът, който плаче от смях“.

Сподели за бохемския си живот и щурите партита, както и дали все още вярва, че „Любовта трае три години“, или вече се е разубедил.