Монологът тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ беше посветен на стоте дни на Националния оперативен щаб и последния негов брифинг. 

Първи гост в предаването беше колоритната любимка на поколения българи Мартина Вачкова. Началото на интервюто беше посветено на спомена за световноизвестния художник Кристо, с чийто брат Анани Явашев – Марта е близка приятелка. След това актрисата се подложи на традиционното интервю със заглавия от печата, в които трябваше да открие липсващата дума. 

Снимка: Олег Попов

Заглавията провокираха разкази за случки от различни моменти от кариерата на Марта, сред които спомени за баща ѝ Григор Вачков, за собствената ѝ срамежливост преди да влезе в НАТФИЗ, за стихотворения и подаръци от фенове, както и за постановката „Рейс“, в която мъжката роля, писана за Георги Парцалев, е пренаписана за жена, за самата нея. 

С „Рейс“ беше свързана и новината, че актрисата ще се завърне на сцената под открито небе на 25 юни. Лайтмотив на разговора бяха и отношенията ѝ с двама от най-близките ѝ мъже в живота – Владо Пенев и Тончо Токмакчиев. Самите те са появиха в специална видео изненада, като всеки от тях разказа случка със счупен крак на Мартина Вачкова – Владо Пенев, принуден да носи приятелката си на ръце на плажа в Царево, и Тончо, който на свой ред я е влачил, също със счупен крак, по снега в Русе. 

Снимка: Олег Попов

По повод 20-ата годишнината на bTV, Николаос припомни на Марта култовото X участие в тандем с Георги Мамалев в танцовото риалити „Денсинг старс“ през 2008 г., след което покани гостенката си да възстановят движенията от видеото. 

Снимка: Олег Попов

Следващият гост, актрисата и певица Лили Гелева, в пряка връзка от дома си, разказа за своите музикални проекти, в които „преформатира“ познати песни (като „Ах, морето“ в реге авриант) или отправя послания срещу замърсяването (като песента „Писмо в бутилка“), както и за живота си на веган, който днес се е върнал към вегетарианството.