Първият гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ беше Ники Илиев. Имаме новина от него – работи по втора част на филма „Завръщане“. Разказа какво е правил по време на извънредното положение, как пише сценариите за своите филми и забавни истории от снимачната площадка на „Скъпи наследници“.

За финал Илиев режисира две сцени – стриптийз сцена (с участието на Николаос, Ники Илиев и актьорът от шоуто – Данчо) и сцена с бой, в която като гост влиза и Орлин Павлов.

Снимка: Олег Попов

Разговорът с Алек Алексиев и Яна Титова беше за успеха на „Доза щастие“, за новия филм, който Титова подготвя. Алек Алексиев пък подготвя онлайн стрийминг платформа за нови и стари български филми.

Снимка: Олег Попов

Двамата бяха подложени бяха бърз куиз какво биха направили за хубава роля и как успяват да се справят с две деца покрай всичките си ангажименти.

Елени Фурейра, гръцката поп изпълнителка, която представи Кипър на „Евровизия“ през 2018 г. ще разкаже как е прекарала извънредното положение, върху какви проекти работи в момента и ще представи последния си сингъл Yayo.

За финал Николаос упражни гръцкия си, като размени няколко изречения с Елени.