Сряда вечер в „Шоуто на Цитиридис“ – полемика за децата на политиците, пряко включване от Марс, огнени страсти и изненади с Ева Тепавичарова и втората по красота в Европа – Емилиана Стоименова.

В „Да си дойдем на думата“ темата, която разпали страстите беше „Недосегаеми ли са децата на политиците?“. Един срещу друг застанаха журналиста и анализатор Георги Лозанов и евродепутатът и бивш доведен син на Волен Сидеров - Димитър Стоянов. С много финес и щипка хумор двамата майстори на спора разискваха актуалната тема.

Централен гост е предаването беше огнената актриса Ева Тепавичарова, която буквално изригна от любов към публиката в студиото. Столичанката в повече отговори на въпроса как се играе на сцена по време на пандемия, липсва ли й публиката, каква е новата и постановка.

Шоуто ѝ поднесе неочакван подарък – екранната ѝ половинка Руслан Мъйнов, който се появи неочаквано в студиото и буквално я изненада в гръб. Екранните партньори  разказа за комичните моменти по време на снимките на „Столичани в повече“ и за трудните моменти на снимачната площадка.

За финал в предаването изгря втората по красота Мисис в Европа Емилиана Стоименова, която е и пиар на министерство на Икономиката. Емилиана сподели как се провеждат конкурси за красота онлайн и получи корона и лента, от водещия Николаос Цитиридис.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!