Двукратен бронзов медалист от световното по натурален културизъм чу заветното "да" от любимата си по време на състезание в Испания.

Крум Томчев и Таня Янева се завръщат от състезанието във Валенсия с два медала и пръстен.

Снимка: bTV

"Всеки мъж иска да е шампион, на сцена, а всяка жена да е булка и си казах: "Този момент е най-подходящият, две в едно - аз да стъпя на най-високата сцена и да ѝ предложа брак на жената, която ми помага, за да стигна до тук", разказва Крум.

За изненадата му помогнали организаторите на състезанието по културизъм, а неговата избраница не се поколебала да каже "да" и така той печели сърцето ѝ завинаги.

Снимка: bTV

"Истински океан от емоции. Получавахме постоянно някакви поздравления, отвсякъде се чуваше "си", което на испански означава "да", аз бях в някаква еуфория, не можех да разбера какво се случва. Трудно е да опиша с думи как се почувствах, но наистина това е преживяване, което никога няма да забравя", обяснява Таня.

В спорта двамата са заедно от години.

"Kато се запознах с нея и нещата ми тръгнаха. За мен това е - като се събереш с някой да ти вървят нещата", спомня си шампионът.

Снимка: bTV

"Аз се старая да бъда до него във всяко едно начинание, дали ще бъде в тренировките, дали ще бъде по време на самото възстановяване и дори храната, давам всичко от себе си да бъда негова подкрепа", признава Таня.

Само тази година двамата имат общо 14 медала, а в родния Гоце Делчев ги посрещат като победители.