Рождените дни на bTV и радио N-JOY отбелязани по специален начин - празнично шоу с гласовете и талантите на телевизията и радиото очаква зрителите и слушателите утре в Борисовата градина.

bTV и радио N-JOY ще отпразнуват рождените си дни със специален концерт в Деня на детето – 1 юни. На сцената на парк-театър „Борисова градина“, зрителите ще видят някои от най-познатите лица от екрана и радиото.

„В 10:30 на сцената на парк-театър „Борисова градина“ на едно уникално тройно преживяване – Денят на детето, 21 години bTV, 15 години радио N-JOY. Много звезди, интересни водещи и много забавление. Хората се чудят къде да заведат детето или бабата на първи юни – доведете ги тук“, каза радиоводещият Генчо Генчев.

В концертната програмата на шоуто ще се включат Прея, Тоши и Кристияна Асенова, както и някои от финалистите на „България търси талант“.

Шоуто започва 10:30 ч. под закритата сцена в парка и ще продължи през целия ден с театрални представления и екоработилница, подкрепени от Столична община.