Политик с бизнес за милиони иска бизнеса на Гриша Ганчев. Това обяви в интервю за Мария Цънцарова тарторът на агитката на ЦСКА и сочен за ВИП затворник Росен Петров – Животното, който в момента излежава присъда. Той сподели, че Ганчев му е идвал на свиждане, за да обсъждат бъдещето на ЦСКА. Посетил го е 3-4 пъти.

На въпроса как един бизнесмен идва да се консултира с престъпник, осъден за участие в група за наркоразпространение, той отговори: „Че той да не се консултира с мен за наркоразпространение?” Консултирал се само за ЦСКА.

Живтонто настоявал да се оздрави старото дружество и по думите му Гриша Ганчев направил всичко по силите си в продължение на една година да го оздрави, но не успял. „Една година ходене по мъките. Параграф 22. Царят дава, пъдарят не дава”, коментира Петров.

„Изходът от ситуацията, която аз дадох, е на всяка цена да се купи марката. Да се плати, ако не цялата сума към НАП, то поне реалният размер, без лихви. Защото това е ЦСКА. ЦСКА е историята. ЦСКА са феновете и историята”, сподели още Животното. По думите му Ганчев със сигурност ще купи марката, която все още се продава.

Росен Петров отказа да назове името на политика с бзинес за милиони, който притиска Гриша Ганчев. На въпроса дали това е Делян Пеевски той отговори: „Нямам представа. Казах ти, че няма да го чуеш от мен нищо, защото ще ми натежи”.

Вижте втората част от интервюто на Мария Цънцарова с Росен Петров – Животното във видеото: