„Не съм нападала полицаи, те се държаха грубо. Не зная защо се наложи да се вземат такива драстични мерки”. Това обяви в предаването „Тази сутрин” певицата Емилия Пашкулева, която преди дни беше задържана след скандал на кръстовище в Сандански и прекара една нощ в ареста.

Това се е случило след нейно участие на фестивала „Пирин фолк”. Тя отрича и информацията, че е счупила дрегера на полицаите и твърди, че те въобще не са й предлагали дрегер.

Тя разказа, че се прибирала от участието си в „Пирин фолк” и возила майка си и 11-годишната си дъщеря. Спират я четирима служители на КАТ на голямо кръстовище срещу хотел в Сандански. Първоначално певицата не слязла от колата, слязла майка й, която била в „еуфория”, а полицаите започнала да я бутат. Тогава и Емилия Пашкулева слязла от колата, отрича да е посягала на полицаите и да е предлагала подкуп, само питала защо се държат грубо.

Тя признава, че е пила една-две чаши вино, преди да шофира. Моите права бяха нарушени, ще съдя полицията, заяви певицата.

Вижте целия разговор във видеото: