Полицията в Бургас откри тяло, за което се предполага, че е на изчезналата преди близо година брокерка Теодора Бахлова. Тя изчезна през октомври миналата година.

Случаят започна да се разплита през лятото на тази година, когато криминалисти откриха тялото на 28-годишния Юмер Мехмед от бандата на Митьо Очите, изхвърлено край езерото Вая. Обвинение за убийство беше повдигнато на строителния предприемач Станимир Рагевски.

Още тогава дъщерята на Теодора заяви, че подозира бизнесмена, с когото майка ѝ се е познавала добре, за извършител и на нейното убийство.

„Трябваше това момче да го намерят разчленено, за да се случи нещо с майка ми. Надявам се просто убиецът на майка ми да влезе в затвора! Нищо повече!“, каза Християна Радоева.

А снощи, след като стана ясно, че вероятно намереното тяло е на майка ѝ, написа във „Фейсбук“: „Ти беше всичко, мамо! Аз ще те запомня такава. Убийците ще ги вкарам в затвора!!! Тялото на мама е намерено…“

Разследващите откриват останките от тялото, заровени на алея в гробищния парк в Бургас. До мястото ги води свидетел. По същия начин, както е открито и тялото на Юмер.

Утре се очакват резултатите от назначената ДНК експертиза.