От днес е напълно възстановено напълно движението по бул. "Прага" в столицата. Линиите на градския транспорт в района също се движат по редовните си маршрути.

На булеварда е извършен цялостен ремонт в участъка от бул. "Скобелев" до бул. "Пенчо Славейков", изградена е нова ВиК мрежа и сградни отклонения, подменена е пътната настилка, положен е нов асфалт, пътна маркировка и пешеходни пътеки. В следващите дни ще продължи изграждането на нови тротоари от двете страни на булеварда.

Извършен е и ремонт на ул. "Шандор Петьофи" между бул. "Витоша" и ул. "Княз Борис Първи". На улицата са ремонтирани пътните платна, тротоарите и е обновено осветлението. 

Столична община подготвя проект за цялостен ремонт на пътния тунел по бул. "Скобелев" при НДК. Предвижда се реконструкция на тунела, както и на трамвайното трасе по бул. "Скобелев".

Ремонтът включва изместване на трамвайното трасе от прилежащите сгради с 6 м. Разработва се транспортен анализ към проекта. Очаква се изпълнението да започне през лятото на 2018 г.