Продуцентът Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева бяха изписани от болница, където се лекуваха заради усложнения от коронавирус.

"Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”,“задачки” отпреди.

На фона на физическото страдание, неизвестността, тоталния хаос в главата, в дома ти, в семейството... си представете как:
Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент..." - написа в Инстаграма си Ирина Тенчева. 

Тя изрази благодарността си към лекарите и медицинския персонал на болницата. 

От името на Иван и на децата им тя пожела на всички да са здрави и да не губят "онова нещо, което ви превръща от хора с медицинско образование в лечители вдъхновители."

Заради постковид симптоми тя потърси съвети от последователите си в Инстаграм. 

"Който се е сблъскал с постковид екстри да сподели под този пост какво му е помогнало най-много във възстановяването: практики, добавки, хобита, медитация, мисли, литература, музика...всичко, което ви е изправило и върнало на Пътя." - помоли тя. 

Защо Ирина Тенчева иска да изтрие "ковид от биографията си" и с какво ще го замени - четете в Ladyzone.bg

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!