Поредно признание за bTV - медиата ни беше отличена от Европейския център за транспортни политики за особения си принос в развитието на пътната безопасност през годината.

Репортерът Емил Митев и операторът Николай Кънчев получиха специални грамоти и плакет за филма "Внимание! Некачествени и опасни", в който разкриват схеми с продажби и монтиране на некачествени знаци по пътищата у нас.

"За мен е изключително удоволствие, че имам възможността да връча награда на bTV и специално на Емил Митев и Николай Кънчев за цялата помощ, която ни оказахте през тази година и най-вече за всички репортажи, които напрвихме заедно и с които допринесохме. Може да е символично, но мисля, че допринесохме за подобряване на пътната безопасност в България", заяви Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

"От името на bTV Медиа груп също искам да благодаря на ЕЦТП за възможността да работим с такива професионалисти и да можем да представим на нашите зрители всичко най-добро и съвремнно от мерките за безопансност на пътя. Още веднъж благодаря за отличието", каза Емил Митев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!