„Шоуто на Николаос Цитиридис“ днес премина в празнична атмосфера, тъй като е точно стотното в ефира на bTV.

Монологът бе посветен на резултатите от вчерашния потоп в София, а първи гост в студиото бе не кой да е, а самият Николаос Цитиридис.

Той проведе откровено интервю със себе си, в което разкри кои са били най-запомнящите се гости, случки и моменти от историята на шоуто досега.

Снимка: Олег Попов

След рекламите в студиото гастролира Преслава по повод новия си клип „Беден в сърцето“.

Снимка: Олег Попов

Певицата разказа за селския си живот по време на пандемията, като сподели, че аспектите, които не харесва в работата си, са заснемането на клипове и даването на интервюта.

Снимка: Олег Попов

За да убеди Преслава колко хубави могат да бъдат телевизионните участия, Николаос я предизвика да играят на надлъгване, в което и двамата се доказаха като изключителни майстори.

Снимка: Олег Попов

Докато играеха, Преслава разказа най-неудобната си история, свързана с фенове – по време на участие в Белгия майка поисква от нея да плюе в устата на детето, за да стане талантливо в музиката.   

Снимка: Олег Попов

Стотният епизод завърши с ексклузивна разходка зад кулисите на шоуто, по време на която Николаос срещна зрителите със своя художник-сценограф Катрин и заедно си припомниха паметни моменти от предаването.

На финала гръмна и шампанско.    

Снимка: Олег Попов