"ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление и трябва да го покажем сега на евроизборите, за да може да се стигне час по-скоро до предсрочни парламентарни избори". Това каза зам.-председателят на  ГЕРБ Цветан Цветанов в Кърджали пред около 150 младежи от структурите на партията от Южна България, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"ДПС провежда масирана реваншистка кампания за пречупване на интелигенцията в смесените региони", заяви ощеЦветанов. Според него, целта на тази акция е върху българските мюсюлмани, българомохамеданите и християните в тези региони да бъде оказана такава репресия, че те да забравят за всяка друга партия и да работят и да обслужват само ДПС.

"В Гърмен от Бюрото по труда беше уволнена служителка с над 20-годишен стаж, само защото е от ГЕРБ. В Рибново и Гърмен бяха уволнени училищните директори, за да бъдат наказани, че са гласували и работили за ГЕРБ. Същото се случва в кърджалийско, смолянско, разградско, търговищко, шуменско, в Родопите и на много други места. Всеки, който не работи за ДПС в тези региони, е гонен и уволняван, само защото е от друга партия или е гласувал за някой различен от ДПС. Във всички тези региони ГЕРБ е единствената партия, която е съпричастна с проблемите на хората и няма да ги изостави в трудните за тях моменти", коментира Цветанов.

Той съобщи, че много скоро тези хора от смесените региони ще дойдат в Народното събрание и ще разкажат с подробности какво се случва с тях и кой оказва политическа репресия върху тях.