Ако г-н Цветанов иска да води дела, е добре дошъл да води дела, но по принцип е хубаво, когато човек няма чувство за хумор, да чете внимателно, защото иначе стават недоразумения. Така лидерът на ДСБ Радан Кънев, коментира  намерението на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов да заведе срещу него дело за клевета.

Вчера във Фейсбук Кънев написа: "Безспорно, при прекратяването на поредица обществени поръчки, свързани основно с кръга около Пеевски, Валентин Златев и Цветан Цветанов, премиерът върви по ръба на закона".

Това доведе до съответната реакция на бившия вътрешен министър, който обяви днес в кулоарите на парламента, че дори е ангажирал адвоката си Менко Менков.

Аз ще ангажирам Атанас Атанасов, отговори му индиректно Радан Кънев. Той призна, че не разполага с доказателства премиерът Борисов да е взел решенията си за спиране на обществени поръчки след разговор в неделя. В началото на седмицата лидерът на ДСБ изказа такова предположение.

На Кънев също беше зададен популярният напоследък въпрос "кого вижда в огледалото". "Като се погледна в огледалото сутрин, виждам небръснат мъж и се старая да го поправя", отговори той.