Странна четворна коалиция се роди днес в Народното събрание. Депутати от всички партии застанаха под общо червено знаме и се обединиха за една кауза – ЦСКА.

Сбирката на парламентарния фен клуб на червения тим събра на едно място хора от БСП, ГЕРБ, „Атака” и ДПС. Политическите противници, които иначе си повишават тон от трибуната, този път имаха обща кауза - да покажат любовта си към червения отбор и да отбележат победата му над „Левски” в компанията на треньора на армейците.

„Ние може да подкрепяме на стадиона, ама да си купим и по някоя акция за да подпомогнем отбора”, предложи Стефан Данаилов от БСП. „През всички години, когато има проблем в ЦСКА, идва един човек и ни спасява - Това е Стойчо Младенов”, каза Хами дХамид от ДПС след като депутатите-запалянковци аплодираха селекционера на армейците.

Младенов връчи на депутатите плакет с посвещение. „На най-добрите ни играчи в парламента. Вие сте едни от нас”, гласеше посвещението.

Празникът завърши с фойерверк и торта за всички. От известните цесекари в парламента от сбирката отсъстваше само Лютви Местан. За него обаче се разказа, че като малък пътувал до София за да гледа историческия мач на ЦСКА с Аякс през 1974 г.