Премиерът освободи от длъжност заместник-министъра на транспорта Камен Кичев по негова молба.

Последно името на Кичев се появи в медийното пространство на 10 януари, когато той представи в НС позицията на ведомството по съдебния казус с българския пилот Янко Стоименов, който бе осъден на 123 години затвор за самолетната катастрофа. Товава зам.-министърът подчерта, че „всеки инцидент е петно върху авиацията, но не един български пилот трябва да понесе цялата вина”.

От пресцентъра не посочиха по каква причина Кичев се оттегля от поста. Информираха обаче, че длъжността вече ще заема Кристиан Кръстев.

Кръстев, роден през 1976 година, е завършил е курс за ръководители на авиокомпании в Лондон, "Международни икономически отношения" и "Икономика на индустрията" в
УНСС в София.

Новият заместник на Ивайло Московски е бил управител на "Флайинг Карго България"; изпълнителен директор на "Уиз Еър България Еърлайнс", директор на Изпълнителната агенция "Пристанищна администрация" и председател на Съвета на директорите на "Летище Бургас".

От 2003 г. до 2005 г. Кристиан Кръстев е и. д. директор на "Корпоративно преструктуриране и капиталов пазар" в Министерството на транспорта и съобщенията.