В навечерието на Рождество Христово кметът на Годеч Радослав Асенов награди с Почетния знак на Годеч д-р Владислав Стоянов, управител на „Медицински център – Годеч”.

Отличието му е връчено за изключителен принос и постижения в областта на здравеопазването.

„Изключително съм благодарен, че д-р Стоянов прие моето предложение да поеме управлението на „Медицински център – Годеч”. С цялата си всеотдайна дейност доказа, че младостта и енергията, съчетани с желанието и себераздаването, водят до отлични резултати. Освен че е невероятен специалист като лекар, той се нагърби и със задачата в града, в който е роден и израсъл, да развие здравеопазването, за което получава това признание“, обяви на официална церемония кметът на Годеч.

С почетния знак на общината беше удостоен и архимандрит Януарий, архиерейски наместник на Годечката духовна околия. Отецът бе награден за принос за развитието на духовния живот в общината и съхраняване на православните традиции в Годечката духовна околия.

Архимандрит Януарий поднесе поздравителен адрес от Негово Светейшество патриарх Неофит до градоначалника Радослав Асенов и местното население.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!