Глобалната медийна мрежа PHD, част от Omnicom Media Group, беше отличена с престижната награда Global Media Agency of the Year, присъждана ежегодно от водещото списание в областта на маркетинга и рекламата Adweek.

„Това е изключително признание за нашата непрекъснато разрастваща се международна мрежа и ние бихме искали да благодарим на всички свои клиенти и партньори, както и на екипа на PHD, които превърнаха изминалата 2012 година в такъв голям успех“, заяви Майк Купър, Изпълнителен директор на PHD Worldwide.

В края на 2012 година PHD Worldwide предприе стратегическа стъпка за засилване на присъствието на агенцията в региона, отваряйки свой офис в България. Управлението на компанията е поверено на г-жа Добринка Стойкова, която има повече от 12 години професионален опит в областта на маркетинга и комуникациите.

Изпълнителен директор на PHD България е г-жа Жанет Белберова, която има 13 години опит в областта на медиите.
За краткия срок от своето стъпване на пазара, PHD България обслужва Alpha Bank, мебелният гигант IKEA, Berlin Chemie, телевизионният канал AXN, Mega Disposable, AmerCom, Iso+ и други .
 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!