Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, заяви от парламентарната трибуна защо ще подкрепи кабинета „Петков“ по време на дискусиите.

„Когато получих покана да се присъединя към този проект от г-н Кирил Петков, аз бях впечатлен от неговата биография, но не можах да повярвам в успеха. Познавам вашите началници, спонсори, реших да попитам тях – що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярвам“, каза депутатът.

Снимка: Ладислав Цветков

По думите му не получил информация по този въпрос, но получил предупреждение, че ако продължи да подкрепя двамата лидери на „Продължаваме промяната“ – ще загуби най-ценното нещо, което има. 

„Иска ми се хората, автори на идеята, да получат това послание, да знаят, че това беше най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор. Аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България. Аз съм нормален човек и често изпитвам страх. Веднъж Асен Василев ми каза: „Има неща в този живот, които са по-важни от страха“, посочи Петров. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!