12 специални благотворителни прожекции на филма „Петя на моята Петя“ ще се проведат на 30 март, сряда, в градовете София, Варна, Пловдив, Бургас и Русе.

Специалните прожекции се организират по инициатива на екипа на филма и благодарение на bTV Studios, Кино Арена, Cinema City, общинските зали на град Бургас, продуцентската компания БЪФ Пикчърс и копродуцентската компания Concept Studio.

Прожекциите са вечерни с начален час в диапазон 19:00 - 19:40 часа. Средствата, събрани от посещенията им, ще бъдат предоставени на кампанията на УНИЦЕФ „Помогни на децата в Украйна“. Билети могат да се закупят на място или през сайтовете на кината. Организаторите ще предоставят отчет за събраната сума. 

„Петя на моята Петя“ поставя въпросите за приятелство и емпатия между деца и възрастни. Нашият екип не може да стои безучастен към всичко, което се случва в Украйна. Изключително съм благодарен на bTV Studios, Cinema City, Кино Арена и Община Бургас за подкрепата и желанието да организираме заедно тези благотворителни прожекции. Призовавам зрителите да отидат в киносалоните на 30 март и да покажат своята емпатия и съпричастност към децата на Украйна!“, споделя продуцентът Николай Урумов.

График на прожекциите на 30 март по градове:

София

Кино Арена The Mall – 19:00
Кино Арена Deluxe Bulgaria Mall – 19:30
Cinema City Мол София – 19:30

Пловдив

Cinema City Мол Пловдив – 19:30
Кино Арена Mall Markovo Tepe  - 19:00

Варна

Кино Арена Grand Mall – 19:15
Кино Арена Mall Varna – 19:40
Cinema City Delta Mall – 19:30

Бургас

Cinema City Галерия Мол – 19:30
Зала Флората - 19:00
Зала Казиното - 19:00

Русе

Cinema City – 19:30