В неделя, 2 април, ни очакват пети поредни предсрочни парламентарни избори. Екипите на bTV работят на терен, за да подготвят всичко за 17-часовия изборен маратон – в ефир и дигитален.

На емблематичното за столицата София място – Ларгото се изгражда специална сцена. Именно там ще оживеят и първите резултати от изборите по невиждан за зрителите начин.

Над 100 души технически екип: инженери, оператори, осветители, асистенти, декоратори, фотографи, монтажисти, асистент-режисьори, монтажисти, озвучители, тонрежисьори, шофьори, графици, IT специалисти, VZRT специалисти, журналисти.

Снимка: Ладислав Цветков

Всеки един от екипа – лицата, които познавате от екрана и редица други, които вечно стоят в сянка, но са безценни, всеки един знае своята роля. Нищо, че зрители и онлайн потребители често не осъзнават колко човешки усилия се крият докато се стигне до красив, пълноценен и професионален продукт.

Снимка: Ладислав Цветков

Част от водещите, които ще отразяват предсрочния парламентарен вот, са репортерът Ванина Недкова, водещият Иван Георгиев и водещата Мария Цънцарова, а всички репортери и кореспонденти на bTV ще бъдат на терен, за да предават най-важното от изборния ден.

Снимка: Ладислав Цветков

Дигиталният екип на btvnovinite.bg подготвя своето специално студио зад кадър, което ще разкрие елементи от кухнята на телевизията, ще разговаря с ексклузивни гости и ще даде още по-дълбок поглед над изборната обстановка.

Очаквайте ни в неделя – телевизионното ни студио започва точно в 7 ч. сутринта.