На официална церемония бяха раздадени 20-те годишни награди за отговорен бизнес. Президентът Румен Радев присъства на събитието.  

Държавният глава отправи поздравления към участниците и връчи призовете в категория "Инвеститор в обществото". 

Журито на Българския форум на бизнес лидерите отличи bTV Media Group на челна позиция с кампанията "Да изчистим България заедно" в категория "Маркетинг, свързан с кауза". 

“Споделяме тази награда с всички наши партньори в кампанията "Да изчистим България заедно". Благодарим ви, че се доверихте на силата ни да обединяваме за добри дела и превърнахме кампанията "Да изчистим България заедно" в победител тази вечер”, каза Мария Лазарова, маркетинг мениджър на bTV Media Group.

“За 20-та поредна година беше едно хубаво събитие с големи изненади, защото от компаниите до последния момент никой не знае кой е избран. Журито е напълно независимо и разбира се е хубав повод да си кажем топли думи и да видим, че успешните компании в България, освен че постигат добри икономически резултати, имат и висока отговорност към мисията си в обществото, към служителите си и към средата, в която работят”, заяви председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян.