„Продължаваме промяната“ откриха предизборната си кампания под дъжда пред Народната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“. Партията тръгва на национална обиколка, до 22 октомври ще посетят Търговище, Шумен, Добрич, Каварна, Варна, Силистра, Разград,Русе, Свищов, Велико Търново, Горна Оряховица, Севлиево, Габрово, Павликени, Ловеч, Троян и Плевен.

По думите на съпредседателя на коалицията Кирил Петков тя ще бъде положителна и няма да се фокусират върху негативни аспекти.

Снимка: Ладислав Цветков

""Демократична България" и "Изправи се! Ние идваме!" са нашите първи и най-потенциални партньори. Говорим и с членове на „Има такъв народ“, както и с членове на БСП, така че ще видите една много диалогична политика", каза Кирил Петков.

Днес е първата стъпка на нашата кампания, но реално ние продължаваме това, което започнахме преди четири месеца – тоталната промяна за по-добро на България, добави Петков. 

"Пандора пейпърс" показаха офшорки, "Магнитски" - корумпирани хора и когато това са водачи на листи като Делян Пеевски, а от другата страна имаме прокуратурата, която се задейства преди даже Конституционният съд да се е произнесъл – наистина има голяма нужда от промяна", каза още той.

"Тръгваме, за да се срещнем с българите, които не сме виждали в някои от градовете и да махнем страха. Всеки трябва да иска да реализира мечтите си в България", допълни Асен Василев.

Снимка: Ладислав Цветков

Вярвам, че след 4 г. България може да бъде едно място, с което всички ние да се гордеем, добави той.