17-годишно момиче се грижи само за болната си от рак майка. Двете разчитат на месечен доход от около 300 лева и едва свързват двата края.

Преди година животът на Ивелина и дъщеря й Стела се превръща в ад. Майката е диагностицирана с рак на гърдата. В момента заболяването е в 4-ти стадий с много разсейки.

Сила на Ивелина и желание за живот й дава само нейната дъщеря. Стела е неотлъчно до майка си. Грижи се сама за всичко, като това налага да премине на индивидуална програма в училище.

„Тя е най-големия боец за мен. Заради нея живея. Мъча се заради нея. Аз виждам, че отслабвам, но казва “Mайко ще се борим”. Искам да я видя завършила. Искам да я видя студентка", казва болната майка.

Двете живеят на квартира в приземен етаж. Разчитат на едва около 300 лева от инвалидната пенсия на Ивелина и детските надбавки, които се полагат на Стела.

Въпреки всички трудности, които съдбата е стоварила върху 17-годишното момиче, то е оптимист. И не се предава.

Малко след срещата ни, двете потеглят отново за болницата. В следващите дни Ивелина ще бъде там заради вода в белия дроб. А Стела отново ще бъде до нея. За да я крепи с любовта си.

Ако искате да помогнете, дарителската сметка е:

IBAN: BG58CECB979010G4047800

BIG: CECBBGSF

Централна Кооперативна Банка.

Титуляр: Ивелина Петрова Драгнева