Група ентусиасти сбъднаха мечтата на болно момче от Банско. Те събраха достатъчно средства, за да изпратят младежа да гледа на живо любимия си футболен отбор в Испания.

15-годишният Георги Стоицов е с умствено изоставане, но това не му пречи да спортува. Той е влюбен е във футбола и колекционира екипи, емблеми и всичко, свързано с любимия си отбор – „Барселона”. Мечтата му била да гледа любимия си тим на стадион „Ноу Камп”.

Именно затова преди месец майката на Гого публикува съобщение във „Фейсбук”, в което разказва, че през годините семейството е събирало големи суми пари за рехабилитация на момчето, но сега тя иска да сбъдне мечтата му.

Добри хора от страната веднага откликват на съобщението на жената и създали фейсбук група „Да сбъднем мечтата на Гого”.

„Нещо невероятно се случи”, споделя тя развълнувана и разказва, че още на 1 септември вечерта се обадили техни приятели, които обещали да купят билети за мача.

Приказката за Гого обаче не свършва дотук. От отбора на „Барселона” разбрали за своя фен от Банско и с нетърпение очакват да се срещнат с него.

Щастлив и ентусиазиран, Гого с нетърпение очаква мача на любимия си отбор и от сърце благодари на всички, допринесли за сбъдването на мечтата му.