Потребители в социалните мрежи се обединиха срещу биячите от Околовръстното. Във „Фейсбук” групата „Заедно срещу крайно наглите шофьори” беше публикувана снимка на двама от задържаните.

„Биячът с палката (този, който прави селфито) – Христо Христов е задържан. Този до него (с шапката)– Георги Близнаков – също е задържан”, пишат в групата. Мъжът на задната седалка няма отношение към престъплението.

Бияча с палката /тоя който прави селфито/ - Христо Христов е задържан - ...

Posted by Заедно срещу крайно наглите шофьори on Thursday, February 25, 2016

Потребителите призовават за нулев толеранс към подобни хора.

По-рано стана ясно, че всички четирима задържани са охранители на Ивайло Борисов – Ториното, който е приближен на Златомир Иванов – Баретата.

Според Ториното охранителите, които работят за него на изпитателен срок и без договори, са били предизвикани. „По пътя някаква баничарка започнала да ги засича. Някакъв много нагъл младеж започнал да хвърля бутилки по тях. Били са принудени да спрат и при слизането той бил с телескопична палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му”, заяви той пред bTV.

Четиримата мъже са задържани за 72 часа, като утре Софийска районна прокуратура ще внесе искане за „задържане под стража”.