След сигнала от Мирослава Атанасова за системен тормоз над сина й в „Детска ясла на мечтите” в Пловдив, който bTV отрази, и други майки се оплакаха, че в яслата има грубо отношение към децата.

Една от тях разказа, че случайно е видяла леля Веси да бута грубо детето й към пейката. Оплакала се на директорката Румяна Петрова. Друга майка твърди, че нейното дете е имало отбелязана ръка на бузката, когато го взела от яслата също се оплакала на директорката.

Не помня, каза директорката Румяна Петрова и за двата случая. Единственият резултат от вашите репортажи е, че валят благодарствени писма към градината, твърди Петрова.

Ирина Божкова, чието дете посещава яслата от година, е открила подписка в подкрепа на персонала на „Детска ясла на мечтите”. Не мисля, че другите майки си измислят, мисля, че са много емоционални, уточни тя.

Студентка, която живее срещу детската ясла, също е виждала грубо отношение към децата. Никой не ги успокоява, когато плачат, не съм чула да пеят песнички, коментира младата жена.