„Като малък бях дебелото момче, свирещо на цигулка и пеещо в хора”, каза режисьорът Люси Иларионов в предаването „Тази събота”. За много кратко време той успя да пребори наднорменото тегло и в момента е с 40 кг. по-лек.

„От 16-17-годишен танцувах и това ми помагаше да съм във форма. После, след като навърших 32-33, начинът ми на живот се промени и започнах да качвам килограми”, допълва той. Режисьорът споделя, че никога не се е ограничавал, защото е чревоугодник и обича да си похапва.

„Най-голямото ми тегло беше 180 кг., в момента съм под 130 кг. Стреснах се, защото ми се появиха различни болести – откриха ми диабет, кръвната ми захар беше над 17 и започна да ми тече кръв от носа без причина”, спомня си Иларионов.

Той се подлага на операция, по време на която лекари в Турция изрязват част от стомаха му.

„Възстановяването е много бързо, нямах никакви болки и буквално на по-следващия ден вече работех”, допълва режисьорът. „След операцията нямам апетит, тъй като рецептори за вкус има и в стомаха. Това ще продължи до септември-октомври, като до тогава трябва да се захранвам на строг хранителен режим”, допълва Иларионов.

Неговата приятелка Ани Хуанг споделя, че никога не са й пречели килограмите на Люси. „Радвам се, че сега ще се чувства по-добре”, допълва тя.