Владимир Спасов - прокурист на ,,М+С хидравлик", е мениджър на годината в 15-ото юбилейно издание на конкурса на списание "Мениджър".  На 10 ноември най-големият празник на бизнеса в България се завръща в пълния си блясък с галавечер на живо.

„Вече 15 години създаваме стойност с конкурса „Мениджър на годината“, който отличава най-добрите постижения в областта на висшия мениджмънт. Изключително важно за нас е да заявим, че ние продължаваме да изграждаме стойности, да бъдем ролеви модел за устойчивост, добри практики и безпристрастност“, заяви Александра Мирчева, издател на сп. „Мениджър“.

Конкурсът "Мениджър на годината" представя и награждава големите личности в бизнеса - хората, които създават качествени продукти, осигуряват работни места, внедряват нови технологии и прилагат най-високи стандарти.

Тази година bTV Media Group връчва награда в новата категорията "Бизнес трансформация". 

„Щастлив съм, че bTV за пореден път е медиен партньор на "Мениджър на годината". В несигурни времена, като днешните, силните мениджъри са тези, които успяват да намерят нови възможности за бизнеса, успяват да поддържат стабилността на бизнеса и да следват стратегическата посока“, каза Тонислав Попов, главен финансов директор и изпълнителен директор на bTV Media Group. 

Голямата награда връчи президентът Румен Радев.

„Ние трябва да се гордеем с нашите бизнес лидери, които имат куража да водят през изпитания и познават настоящето, но са се посветили на бъдещето“, отбеляза президентът Румен Радев.

Филмът за тазгодишната церемония ще бъде излъчен на 27 ноември от 16 часа по bTV.