bTV продължи традицията и отпразнува началото на новия телевизионен сезон с голямо парти. 

Водещи на събитието бяха Орлин Павлов и  Николета Маданска. На тържеството освен екипа  присъстваха бизнес партньорите на телевизията, както и редица известни личности.

„Винаги сме искали да доставим на нашите зрители най-високото качество на пазара и смятам, че те го оценяват и виждат разликата в сравнение с конкурентите ни. Искаме да докоснем живота на нашите зрители по един значителен начин, като спазваме обещанията и ценностите си”, заяви главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала.  

„Правенето на качествени формати, не е задължително да са ВИП, но качествени, с възпитателна цел, е мисия, бидейки в телевизията. Тук се чувствам сред съмишленици и хора, които се опитват да провокират повече умения, култура”, коментира шеф Виктор Ангелов. 

Изпълнителният директор на bTV Media Group разкри и подробности  за това какво да очакваме през новия сезон.

„Освен надеждни новини и утвърдените предавания „Гласът на България”, „Мастършеф”, „Фермата”, „Бригада нов дом”, нямаме търпение да представим през януари и нашия нов сериал „Скъпи наследници” в премиум качество”, подчерта Флориан Скала. 

Мария Силвестър пък разкри, че става едно от новите лица в предаването „Мармалад”.

„Само ще открехна леко вратата и ще кажа, че ставам едно от новите лица на предаването „Мармалад”. Какво повече – ще видите”, заяви тя.