Гръцката суперзвезда Никос Вертис се завръща за нов голям концерт у нас догодина. Петя Дикова се срещна с него. Още от Петя Дикова.

След успешния концерт пред препълнената зала "Арена Арена" този март, Никос Вертис отново ще зарадва хилядите си почитатели в България догодина.

„Българите и гърците много си приличат, и музиката ни е сходна. Българската публика знае много от песните ми. Много съм щастлив като започне някоя известна песен и видя публиката да полудява. Те знаят текста на гръцки, пеят и танцуват. Това е наистина ласкателно, защото аз съм гръцки артист, а не английски и за мен е необичайно да отида в друга страна и да видя хора, които пеят песните ми. Много им благодаря. Бог да ви благослови“, заяви музикантът.

Грандиозният концерт на Никос Вертис беше широко отразен не само у нас, а и от гръцките медии. Това са кадри от репортажа на най-голямата телевизия в Гърция – „Антенна“.

„Всеки път, когато дойда в София, много се забавлявам. Там имам много, много близки приятели, почти като семейство“, добави Вертис.