В „Шоуто на Николаос Цитиридис“ тази вечер можете да видите видео от пресконференцията на Щаба за извънредно палави въпроси.

Максим Ешкенази и Михаела Филева влизат в предизвикателство, в което трябва да пресъздадат моменти от връзките на любовните двойки – Максим пресъздава ситуациите, свирейки на цигулка, а Михаела – изпявайки песен.

Николаос и Максим Ешкенази влизат в рицарски двубой за сърцето на Михаела – Николаос рецитира поезия, Максим свири романтични теми на цигулка, но биват поставени в ситуация, извън зоната им на комфорт – Михаела ги кара да разменят своите роли и така Максим започва да рецитира, а Николаос – започва да свири на цигулка;

Максим Ешкенази и Михаела Филева разказват за предстоящия им съвместен концерт „Музика под звездите“, който ще се състои на 4 октомври в Летния театър в Пловдив.

Николаос ще сподели опитите си да свали певицата преди 2 години и половина, когато под снимка на камила, която Михаела качва в „Инстаграм“, той ѝ пише, че е много красива.

Санта Китана представя последния си сингъл „Гола икона“. Провокативната певица разказва за участието си в „България търси талант“ 2019, където танцува и участва с истинското си име – Кристина Шидерова. Как се заражда образът на Санта Китана ще разберем в участието ѝ в Шоуто.

Санта Китана се включва в предизвикателството, което Николаос отправя към зрителите – те определят топ 3 на най-секси песните, подходящи за съблазнителен танц, а Санта Китана танцува на тях.