Три коли са били смачкани до неузнаваемост миналата нощ при неизяснени обстоятелства в локалното платно до метростанция „Люлин“ в София, а при инцидента като по чудо няма тежко пострадали и ранени граждани.

Снимките са от Фейсбук групата Катастрофи в София.

Става въпрос за електрически автомобил на компания за отдаване под наем, за Тойота и Фолксваген. Колата на шофьора (Фолксваген - б.а.), предизвикал катастрофата, също е останала на място.

Той обаче е избягал и е обявен за издирване, съобщават от Столична дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 2 ч. през нощта, а първи сигнал за него е получен към 8 ч. тази сутрин. МВР издирва записи от камери в района. По предварителни данни шофьорът на Фолксвагена е бил неадекватен, изгубил е контрол над управлението на собствения си автомобил, след което се е забил в паркираните наблизо коли.

По всичко личи, че причинителят на катастрофата се е блъснал в паркираните автомобили не веднъж, а няколко пъти. Личи си, че има удар отляво и отдясно на предните врати.

През последните три седмици за втори път се случва подобен инцидент в квартал "Люлин". При предишния подобен случай, в същия район на "Люлин", 18-годишно момиче, което беше употребило алкохол и наркотици, размаза пет паркирани коли с джипа на майка си.