Над 100 хил. пъти са свалени първите български динамични стикери за предаването „Гласът на България”. Те имат огромен успех сред потребителите на „Вайбър”, които ги използват напълно безплатно.

Пред Графа, Поли Генова, Иван Лечев и Камелия се явиха близо 100 таланта, а шоуто продължава и на вашите смартфони с уникалните анимирани стикери, които са подходящи за всеки чат.

„Всеки един от стикерите е създаден първо на хартия от много талантлив художник, след което сме прекарали като екип безсънни нощи, за да уловим характера на треньорите и на водещите, както и на самото предаване”, обяснява бранд мениджърът на bTV Деница Делчева.

После тези 23 картинки бяха оцветени, а партньорите от „Вайбър” ги раздвижиха. Така всеки може да има безплатно на телефона си първите български динамични стикери с любими лица и реплики от „Гласът на България”.

В публичния чат на шоуто Тодор Георгиев, който познавате от втория сезон на „Гласът на България” ще бъде ваш домакин.

„Когато инсталираш стикерите, автоматично се присъединяваш към чата, а там могат да се видят много яки снимки и видеа от бекстейджа на предаването”, обясни той.

И побързайте – можете да свалите динамичните стикери за „Вайбър” само до края на предаването, а след това да ги използвате колкото искате.