17-годишно момиче се нуждае спешно от средства за лечение в Турция. От нужните 32 000 евро до момента са събрани близо 11 000. 

С призив за помощ се обръща нейната майка Росица Иванова. Ето какво пише тя:

"Казвам се Росица Иванова и съм майка на едно добро и борбено момиче - Жани на 17 г. С това обръщение към вас искам да Ви помоля да ни помогнете да съберем необходимата сума за нейното лечение. През август 2017 дъщеря ми беше оперирана в град Плевен от онкологично заболяване на яйчника. Същата година октомври месец ѝ бяха направени 6 курса химиотерапия. Те приключиха февруари месец 2018 и всички изследвания бяха добри, но на 14 януари 2020г. се наложи да се премахне и далака също в град Плевен, поради връщане на заболяването. Бяха ѝ назначени още 6 курса химиотерапия. До момента има направени 3, но изследванията не показват очаквания ефект. Потърсихме мнение от Турция и оттам ни предлагат добро лечение.

Поради провеждащото се лечение, тя не може да посещава училище и да се среща с приятели свободно... въпреки това се справя отлично, благодарение на нейния борбен дух... мечтае много скоро да може отново да посещава любимото си място - залата за народни танци! Въпреки неприятните странични ефекти от лечението, тя за миг не свали своята усмивка от лицето! Силно се надяваме с ваша подкрепа да можем да съберем сумата много скоро".