Клип, на който се вижда как мъж влачи с колата си жена в „Студентски град” в София, предизвика стотици коментари и споделяния в социалните мрежи.

Поводът е пътен инцидент. Според разказа на очевидци мъжът, който шофирал автомобил с чуждестранна регистрация, е предизвикал катастрофата.

Според автора на разпространения в социалната мрежа клип, мъжът с бялата тениска удря автомобила на жената. Вместо да съставят двустранен протокол обаче, той предложил на потърпевшата пари и като компенсация да й даде части, защото имал автоморга.

След като тя отказала, мъжът се опитал да избяга. В резултат на инцидента жената е с охлузвания по краката и ръцете.

Мъжът е арестуван, съобщиха за bTV от столичната полиция. Седмо районно управление разследва инцидента, а материалите ще бъдат предадени на прокуратурата.

Оптитът на екипа на bTV Новините да се свърже с потърпевшата жена се оказаха безуспешни. От полицията обясниха, че след инцидента тя е с леки контузии.

След публикуване на клипа в социалните мрежи хора в столичния квартал "Левски" разпознаха в нарушителя свой съсед, но се страхуват да говорят открито за него. Според техните разкази той нееднократно се забърквал в инциденти и дори в стрелба.

В мометът мъжът е задържан за хулиганство за 24 часа. Предстои софийска градска прокуратура да реши ще му повдигне ли обвинение.