Три отличия за журналисти от bTV на годишните награди "Даниела Сеизова - В името на живота". Голямата награда за цялостен принос взе водещият на предаването "120 минути" - Светослав Иванов.

"За мен тази награда означава много. Едно признание, че минаваме през този период, вършейки работата добре. И искам да посветя тази награда на всички колеги и хора, които в последната година живеят с мисъл за другия, дори да не го познават", сподели Светослав Иванов.

Още двама наши колеги получиха отличия - здравният репортер Мария Ванкова спечели наградата в категория "Телевизия", а колегата ни Мария Цънцарова беше отличена в категорията "Разследваща журналистика".

"Радвам се, че спечелих наградата точно с предаването "Автомат за здраве" в bTV Репортерите, защото вярвам, че ролята на журналистите е да се намесват там, където има опит или директно заобикаляне на правилата. И вярвам, че така защитаваме обществения интерес", сподели Мария Ванкова.

Наградите "Даниела Сеизова - В името на живота" се връчват за 11-поредна година на журналисти, лекари и пациенти, които имат принос в сферата на здравеопазванeто.