„Гласувах, за да има мнозинство на промяната, за да остане в миналото моделът на чекмеджето“, каза лидерът на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова.

„Гласувах за обновена и справедлива България, в която децата ни да се върнат, да направят семейства и кариера. България, в която възрастните хора имат достоен живот. България, в която успяват тези, които могат и се трудят, а не мафиотите. Хора, масово гласувайте, за да се случи промяната“, призова Манолова.

„Напук на всички, които плашеха избирателите и говореха против машинното гласуване, нека да им объркаме сметките. Нека в следващия парламент има биткаждии, да има комисия по ревизията и всички, които са ограбвали българските граждани, да си получат заслуженото. Затова единственият начин е да се гласува“, каза Манолова.

Тя е сигурна, че в следващия парламент ще има мнозинство на промяната и управление на промяната, което ще обнови България.

„Тези, които са ограбвали народа, ще бъдат наказани“, допълни Мая Манолова.

„Със сигурност три формации ще бъдем в основата на следващото мнозинство на промяната и затова е важно да се гласува“, отново повтори Манолова, призовавайки всички да го направят.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!