Когато видим, че нашите приоритети са залегнали в програмата на следващото правителство, тогава ще подкрепим и „Има такъв народ“. Това заяви минути преди официалната церемония по откриването на 46-ото Народно събрание Мая Манолова от „Изправи се! Ние идваме!“.

„Те са свързани с повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за почтения бизнес и малките фирми. Разбира се съдебна реформа и ревизия на предишната власт“, допълни тя.

Манолова коментира, че хората ще усетят промяната по джоба си. „В условията на икономическа криза и хората и бизнеса очакват подкрепа от българската държава – това трябва да е приоритет на следващата власт“, заяви тя.

Лидерът на „Изправи се.БГ“ добави, че тяхната парламентарна група държат и на съдебна реформа. Тя призна, че по време на предизборната кампания често е общувала с представители на ИТН.

„Те знаят нашето мнение, че преговорите за следващото правителство трябва да се водят публично, под светлината на прожекторите и пред медиите“, посочи Манолова и уточни, че за тяхната парламентарна група постовете не са важни.