Не знам нищо за България, но се надявам да науча за страната след срещата с публиката и феновете си. Това заяви световната звезда Лейди Гага, която кацна на летище София.

Лейди Гага се появи на изхода на ВИП зоната на летище София приветствена от десетките си фенове, които в нейна чест изпълниха песента "Born this Way".

Лицето й беше покрито с нещо като шал от средата на носа надолу към брадичката. Преди това организаторите на концерта предупредиха, че тя не би желала да я снимат в анфас.

Гага кацна с малък самолет, който закъсня с около два часа. И дойде моментът, в който една 26-годишна поп звезда обърка плановете и притесни цяла дузина охранители.

Тъкмо когато си мислехме, че българските фенове на Гага са я разчувствали и са я накарали да се върне за още снимки, се случи нещо, толкова противно на всякаква логика, че само любов в най-чистия й вид може да го обясни - именно, Гага се върна да кавалерства на мистериозна руса дама. Джентълменският й жест подхрани още повече съмненията, че певицата дори не е би, а е хомосексуална.

А през 3-те часа чакане пред ВИП входа на летището екипът ни срещна едно момиче, което прилича на лейди Гага, и едно, което пее като нея

Фенове на лейди Гага скандираха различни побългарени прякори като Гарга, Гагуна и дори Стефче, заради истинското име на американката Stefani Joanne Angelina Germanotta.