В парламента БСП  ще гласува и срещу смяната на тези министри и срещу новите, които се предлагат, защото промяната няма да доведе до нищо по-добро, обяви в предаването „Тази сутрин” Весела Лечева.

 Оставката на вътрешния минисър е закъсняла защото той не е изпълнил една от основните си функции – да защитава българските граждани, допълни Лечева.

БСП  иска да наложи промяна в модела за черните класации, в които България попада – за  бедност, ниски доходи, демографска криза, каза още Весела Лечева. Според нея за 10 години механизмите, въведени от ГЕРБ, не са довели до намаляване на корупцията.

Работата на парламента е на критично ниво на доверие, отбеляза тя.

Според нея за 10 години механизмите, въведени от ГЕРБ, не са довели до намаляване на корупцията.

 „Десет години един човек управлява страната между две карета карти и един мач. Всеки ден избухват мините на това управление. Лакърдиите му омръзнаха на хората. ", отбеляза Весела Лечева по повод думите на Бойко Борисов, че БСП са били на СПА в Банско по време на обсъждането на „Визия за България”.

Според нея всички в страната са наясно, че трябва да има промяна на модела на управлението. „Тези училища и тротоари, които Борисов открива, са построени с парите на всички български граждани. Хората заслужават по-добро качество на живот и възнаграждение за труда си”, категорична бе Лечева.