Изпълнителният директор на МВФ Кристалина Георгиева, британският посланик – Роб Диксън, специалисти от Силициевата долина от Австралия до България и предприемачи в сферата на космическите технологии са сред лекторите на тазгодишното кариерно събитие Тук-Там Кошер 2021, което ще се проведе на 9 септември в „Интер Експо Център“, София. Част от програмата на събитието ще бъде достъпна и онлайн през STREAMER.BG. Желаещите да участват могат да се регистрират безплатно или да си вземат билет от: https://tuk-tam.bg/hive.

И тази година програмата ще събере в 9 интерактивни зони вдъхновяващи личности, идеи, иновативни бизнеси и компании. Началото му ще бъде поставено с Конгломерат - високотехнологичният интерактивен павилион, който гостува за първи път в София. Съоръжението ще предостави на всички участници на „Кошер“ виртуална изложба, кодирана в

стените на павилиона, с над 50 арт проекта. На сцената на Program Hive опит ще споделят и изявени в своята област личности като Кристалина Георгиева (Изпълнителен Директор на МВФ), британският посланик - Роб Диксън, Богомил Балкански (партньор в Sequoia Capital), Райчо Райчев (създател на EnduroSat и предприемач в сферата на космическите технологии) и още много други доказали се професионалисти.

От вдъхновяващите лекции участниците на Кошер ще могат да прескочат в света на иновациите. Дигитални близнаци и роботи, прототип на електромобил и летящ мотор - най-добрите тех.-продукти ще са на изложението в Hot Hive зоната. Q&A сесии със създателите на изобретенията, както и с много други иновативни компании и бизнеси, също са планирани в тази зона.

Buzz Hive  е зоната за структуриран нетуъркинг, в която участниците ще могат да създават лични и професионални контакти, да се запознават с други професионалисти, както и да

научават повече за различни браншове в България. Предвидени са и интересни дискусии за живота и реализацията след образование в чужбина, за възможностите за развитие на творческите среди в България, за търговските камари и бизнес асоциациите като свързващ елемент между пазари и други.

И тази година „Кошер“ ще събере на едно място български и международни компании, а участниците ще могат да разберат повече за свободните позиции и кариерна реализация директно от техните представители.

Събитието разполага и с работилница за таланти, където ще се проведат интересни активности като лични консултации с HR консултанти, информация и насоки за кариерна реализация, както и работилници на полезни теми.

Сред зоните на събитието са и работилниците за умения, където участниците ще могат

да се включват във вълнуващи и интерактивни практически задачи и ще се срещат с опитни обучители.

Цялата информация за събитието и програмата е достъпна на официалната страница на Кошер.