В "Шоуто на Николаос Цитиридис" имаме НОВИНА. Предвид всички музикални метаморфози, през които е преминал Криско, Николаос отбеляза, че вече на нищо не би се изненадал от него – очаква да направи дует дори с Андреа Бочели, отбеляза, че му остава и да направи ретро чалга песен, кючек, но се усъмни, че би му стискало, обаче всъщност тези думи нахъсаха Криско и обеща, че в срок от една седмица, с Галена ще направят „най-бруталния кючек“ и ще го пускат на всеки час в дискотеките.

Снимка: Олег Попов

И не само ще създадат песента, а и ще успеят в срок от една седмица да заснемат клип и да дойдат в студиото, за да го представят още следващия петък, 30.10.

Николаос се обзаложи, че, ако това се случи, следващия петък ще бъде в шоуто с розова коса и цветните дрехи, които носи Криско в клипа към дуета му с Галена – „Красиви лъжи“, който дует двамата изпълняват в студиото.

Снимка: Олег Попов

Галена и Криско се изправиха пред предизвикателството „Ближи ми сладоледа“ – със завързани очи трябва да опитват сладоледи с не особено обичайни вкусове и да опишат на другия вкуса по такъв начин, че той да познае с какъв вкус е този сладолед.

Снимка: Олег Попов

„Шот или истина“ пък е другото предизвикателство към двамата гости, в което им се наложи да отговарят на пикантни въпроси – условието беше, ако не желаят да отговорят на въпросите или отговорът е „Не“, да пият шот с текила.

Снимка: Олег Попов

Експеримент сред случайни минувачи – пускаме актрисата Райна Караянева по улиците на София, за да провери колко от мъжете биха правили любов с нея.