Четири крадени автомобила са открити в сливенското село Гавраилово. До разкриването им се е стигнало след задържането на трима мъже в Бургаско, съпричастни към кражба на кола от висок клас от територията на курортния комплекс „Слънчев бряг“.

В акцията по разкриването и задържането на мъжете са участвали служители от Главна дирекция „Национална полиция“, „Криминална полиция“ - Бургас, служители от Районно управление - Несебър и „Специализираните полицейски сили“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Задържани са 38-годишен мъж от Враца, 23-годишен мъж от Благоевград и 44-годишен мъж от Видин. При претърсване на хотелските им стаи и управляваните от тях автомобили са намерени и иззети: специализирана техника за привеждане в движение на автомобили от различни марки, ключове, ръкавици, маски за лице и множество мобилни телефони.

Отнетият автомобил е открит заедно с други леки коли, противозаконно отнети от територията на ОДМВР-Бургас, в сливенското село Гавраилово. По случая е образувано досъдебно производство.