Най-известният български котарак в социалните мрежи е отличен с титлата "Блогър на годината".

Румен е британец, зодия овен. Обича да преяжда с лаврак. Представя се в публичното пространство като „Тигъра на седемте кюфтета” и пише редовно във фен-страницата си, която има хиляди последователи.

Той ни покани в дома си, за да ни запознае и с неговата стопанка, или по-известна като Ч.Т. – чистачът на тоалетната на Румен – това е Наталия.

„Родом съм от Бургас. Здрасти, мамо! Завършила съм архитектура, работила съм интериорен дизайн. От моите неща  могат да се видят – фасадата и интериора на Малък градски театър”, разказва Наталия.

Идеята за фен-страницата дошла, когато тя осъзнала, че в личния й профил има снимки само на британеца.

„И реших, че това няма как да продължи така. И си го отделих в друга страница – да си се излага там на воля и да си разлива акъла, а пък аз да си водя моя мизерен личен живот на моя си профил”.

Така Румен набира популярност заради цветните си истории и още по-цветния си език.

„Неговият глас в моята глава фъфли. Мдам. Правописът му е отвратителен, той не ползва пунктуация, не схваща етимологията на думите, бърка м с н, б с г, ама хич не му пука. Прави го със самочувствие и хората му прощават”, допълва Наталия.

За петте си месеца съжителство, Наталия вече е приела ролята на подчинена.

Тя е категорична, че вкъщи командва той и се съобразяват изцяло с неговия режим.

Утре и двамата ще бъдат на изложбата на котки, където Румен ще си получи наградата.

Румен ще раздава автографи на специални картички, които феновете могат да си купят. Средствата от ще бъдат дарени на организация за защита на животните.