"Коледен град" и много настроение от днес край НДК в столицата. Над 15 специално подготвени къщички посрещат посетителите. 

Там се предлагат различни веган сандвичи, меса, пици с прясно замесено тесто, а една от най-големите атракции е барбекюто.

Греяно вино може да стопли посетителите на базара, а щандовете, които го предлагат, разкриват тайната на добрия му вкус, ако решите да го приготвите у дома.

Всяка вечер ще има концерти и други забавления за малките и големи посетители.

„Събота и неделя ще има представления за деца, като пример ще дам, че на 11-и, в събота, ще стартираме с Джерами, на 18-и ще бъде "Остава" и още много други културни изкушения“, заяви Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари-Възраждане“.

"София Коледен град" ще премине при строго спазване на противоепидемичните мерки:

„Тук няма да е нужен зелен сертификат, тук ще е необходимо да влязат с маска, след това може да консумират храната си, сваляйки маската, да спазвате дистанция и еднопосочно движение – това са мерките, които са в заповедта, ние сме взели всички възможности да ги контролираме“.

За любителите на силните спиртни напитки има специални коктейли, а селекция от бири очаква ценителите на питието от хмел.